„Blogai (tinklaraščiai): nauja socialinio aktyvumo, saviraiškos ar narcisizmo forma?“

– tokia tema diskutuoti kviečia Santaros-Šviesos Šiaulių klubas, po metų-kitų pertraukos atgaivindamas (tikėkimės, sėkmingai) savo susitikimus. Šiaulių klubo siela Sigita Inčiūrienė esamiems, buvusiems ir potencialiems klubo nariams išplatino štai tokio turinio skelbimą ir paprašė platinti jį toliau (tą ir darau):

Šiaulių Santaros-Šviesos klubas kviečia!

Sveiki, ketvirtadienį, vasario 16 d., Šiaulių Santaros-Šviesos klubas kviečia į diskusiją „Blogai (tinklaraščiai): nauja socialinio aktyvumo, saviraiškos ar narcisizmo forma?“

Vieta – kavinė-vyninė „Centro šokoladinė“ (Vilniaus g. 134), laikas – 17–19 val.

Nors prieš keletą metų pakilusi blogų / tinklaraščių banga slūgsta, tinklaraščiai įsitvirtino kaip tam tikra komunikacijos priemonė. Blogams būdinga saviraiškos laisvė, bet ne visi blogeriai supranta, kaip ta laisve naudotis. Dalis blogų gyvuoja neilgai, nes autoriai išsisemia arba nesulaukia skaitytojų, o didėjant pasiūlai, skaitytojai tampa išrankesni. Diskutuoti kviečiame blogerius, blogų mėgėjus ir visus, kurie apie blogus turi savo nuomonę. Kaip orientuojatės blogų jūroje, kokius renkatės? O gal skeptiškai vertinat tokią saviraiškos formą?

Kviečiame aktyviai dalyvauti!

Taigi visi, kas Vasario 16-tąją (labai simboliška data pirmam atsinaujinančių susitikimų laikui) būsite Šiauliuose ar netoli jų, esate kviečiami ir laukiami Centro šokoladinėje! (Gaila, bet pats turbūt negalėsiu ateiti.) O tinklaraščių esama tikrai įdomių ir gerų. Štai mano rekomenduojami lietuviškieji – apsilankykit, nenusivilsit:

šis tas apie šį tą (tas – labiau filologams, bet ir visiems humanitarams)

2012 m. vasario 15 d.

4 komentarai:

  1. Originali bus diskusija - primena svartymus ar yra vanduo Marse.
    Man mano bloge jauku ir...keiksmažodis... koks kieno reikalas, nenorite neskaitykite, bet geriau skaitykite.;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip ir negalėjau nueiti, tad nežinau, kurlink pakrypo diskusija: link vandens Marse ar priešingai, bet tie, kas ten buvo, pokalbiu sakosi liko patenkinti :)

      Panaikinti
  2. Ačiū už reklamą, Vigmantai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tinklaraštininkas kitam tinklaraštininkui visada padės :)

      Panaikinti