Giminių balius LT

KIEME:
Audi, BMW, Ford, Mazda, Renault, Toyota, Volkswagen, Volvo.

RANKOSE:
Apple, Lenovo, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, Samsung, Sony.

ANT STALELIŲ IR PALANGIŲ:
Acer, Apple, Asus, HP, Lenovo, Toshiba.

VIRTUVĖS SPINTELĖJE UŽ MILTŲ:
12000 € – nesamam anūkui Mindaugui, kuris padarė žEurią avariją, bet telefonu skambinantis geras policijos leitenantas juos perduos, kam reikia, kad anūką paleistų.

ANT STALO:
sprandinės šašlykas, jautienos troškinys, nevalyti rudieji (sveiki) ryžiai, 2 rūšių pomidorų padažas, 3 receptų silkė, rūkytas raikytas kumpelis, dešra, vyniotiniai, vištiena drebučiuose, „balta mišrainė“, pomidorai, rauginti ir ne agurkėliai, 2–3 rūšių sultys, mineralinis vanduo, sveika „gaiva“, nesveika (nes net rūdis „nuima“) Kokakola, kurios re-e-etkarčiais galima, gira, kelių rūšių alus, kelių rūšių baltoji, brendis, viskis ir vynai ir t. t., ir pan.


ANT „SALDAUS STALO“:
tortukai, 3 aũkštų „bankuchenas“, žagarėliai, spurgytės, įv. rūšių saldainiai, šokoladai, kava, arbata, baltas ir rudas cukrai, grietinėlė, bananai, ananasai, mandarinai, kiviai, džiovinti vaisiai ir t. t., ir pan.


FONE:
estradinis popsas RU/LT, serialai RU/KT., laĩdos apie magiją/burtus/parareiškinius RU/KT.

GALVOSE IR ANT LIEŽUVIŲ:
kaip blogai Lietuvoje gyventi ir bus dar blogiau, sovietlaikiu ir-tas-ir-anas buvo geriau, valdžioje – visi vagiai, verslininkai – visi vagiai, gydytojai – visi kyšininkai, žurnalistai (išskyrus tuos, kur varo ant valdžios) – visi melagiai, paprastam žmogui valdžia nieko neduoda ir t. t., ir pan.


2016-07-03

1 komentaras: